Birgitte Tengs

I november ble det kjent at det var sendt inn ny begjæring om gjenopptakelse av Tengs-saken på vegne av Birgitte Tengs fetter. Politiet gjør nye DNA-analyser i Birgitte Tengs-saken.


Birgitte Due Madsen Objects Design Sculpture Installation Art Accessories

Hovedrollen ble spilt av Nicolai Cleve Broch.

. Etter 23 år er framleis den sivilrettslege dommen mot fetteren rettskraftig. Scopri ricette idee per la casa consigli di stile e altre idee da provare. Politiadvokat Vibeke Stolp Ekeland.

Da politiet ringte Karin og Torger Tengs for å varsle at de kom på besøk trodde Birgittes foreldre at politiet nå var enda sikrere på at nevøen deres drepte datteren i 1995. Ifølge politiet er et DNA-funn etter nye analyser en sentral del av grunnlaget for siktelsen mot mannen i 50. Siden fetteren til Birgitte Tengs i 1998 ble frikjent for drapet i Gulating lagmannsrett men samtidig dømt til å betale erstatning til Tengs foreldre har han gjennom advokat Arvid Sjødin kjempet i en rekke rettsrunder for å bli renvasket.

Lagmannsretten åpner for at begjæringene om gjenåpning og frifinnelse av fetteren til Birgitte Tengs behandles som en felles sak skriver Stavanger Aftenblad. 23-åringen har også fått to uker i isolasjon. Serien handler om en mann som returnerte til sin hjembygd 20 år etter at han ble frikjent for et drap.

Det er enighet om å gjennomføre en full judisiell observasjon av mannen i 50-årene som er. Fra før er to andre menn på 24 og 23 år varetektsfengslet i fire uker i forbindelse med søndagens bortføring av en 20 år gammel mann i Vingelen i Tolga kommune. I november vart det kjent at det var sendt inn nytt krav om gjenopptaking av Tengs-saka på vegner av Birgitte Tengs fetter.

Birgitte Tengs sin fetter ble i 1997 dømt for drapet i tingretten men anket og ble senere frikjent for drapet i lagmannsretten. Vurderer nye undersøkelser. Fetteren til Birgitte Tengs er frikjent for å ha drept henne men ble i 1998 dømt til å betale erstatning til foreldrene til Tengs.

Sist i mai i fjor da Agder lagmannsrett avviste. Frikjent er en norsk krimdramaserie som gikk på TV 2 fra 2015 til 2016 og som senere ble lansert i NetflixSerien er løst inspirert av drapet på Birgitte Tengs og saken mot Tengs fetter men er en fri dramatisering og ikke en dokumentar. Flere tidligere forsøk på å få behandlet saken på nytt har så langt ikke ført fram men denne uken har Agder lagmannsrett svart på den siste begjæringen.

I stedet var beskjeden at politiet kom til å sikte en helt annen mann og. Etter 23 år er fremdeles den sivilrettslige dommen mot fetteren rettskraftig. Mannen i 50-årene fra Haugaland bestrider anklagene om at han står bak drapene på Birgitte Tengs 17 i 1995 og Tina Jørgensen 20 i 2000.

Året etter ble han frikjent i lagmannsretten men i en sivil sak der andre beviskrav gjelder ble han dømt til å betale oppreisning til Tengs foreldre. Tengs-siktet skal gjennom full judisiell observasjon. Fetteren til Birgitte Tengs ble i 1997 dømt i tingretten for å ha drept den 17 år gamle jenta.

Fleire tidlegare forsøk på å få behandla saka på nytt har så langt ikkje ført fram men denne veka har Agder lagmannsrett svart på det siste kravet.


Pin Pa Fremtidige Prosjekter


Tengs Siktede Stjal Truser Og Videoer Fra Lena Jeg Ble Rystet Vg I 2021 Truser Kvinner Ultralyd


Pin On It Remains A Mystery


Birgitte G Adli Kullanicinin Zentangle Other Cool Things Panosundaki Pin Desenler Ortaokul Sanati Sanat Desen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel